26 JanuariMed portfolioboxen ihopknuten och annat avklarat har man tid att visa lite vad man tycker om på sin blogg. Schiele, Bacon, Cézanne, Klimt och Picasso i slumpmässig ordning.
Någon annan dag kanske det kommer fotografer.

25 Januari


23 Januari
Sen kom snön till slut.
Dags att bygga snögubbar.


22 Januari

Kanye West – Flashing Lights

21 JanuariLäs det här.

20 JanuariBergsbestigning och födelsedagsfirning.
Curtis Mayfield – People Get Ready

19 JanuariBoney M. – Sunny

18 JanuariTanken var väll att jag skulle fota mer det här året, ta med kameran överallt så att den finns med hela tiden. Det har ju gått sådär, men det får nog bli mer av ett mål än en lag. Snart ska vi skicka iväg våra bilder till högskolan för fotografi känns det som, alla sitter och beställer boxar och mappar att frakta bilder i och resan till Göteborg planeras för fullt. Tankar om intervjuer smyger sig på ibland, frågan är om det bara är tankar av optimism. Håll tummarna.
The Knife – Listen Now

15 JanuariKlättrade upp på berget och hittade is som växte uppåt.
Fink – Perfect Darkness

14 Januari"Skalbaggar och andra insekter ingår i det biologiska mångfalden. De utgör där föda åt andra arter. Som i sin tur är mat åt ytterligare andra. De ingår alla i naturens kretslopp. Som gör att vi människor får ytterligare fler arter att uppleva i våra besök i Stockholms naturområden."

13 JanuariJag missade att Helena ringde på morgonen, tappade en flaska på vägen hem från ica och efter det kom mini snöstormen eftersom att jag lämnat mössan hemma. Allt detta på fredagen den 13, sammanträffande? Det tror jag icke. Men det kan i alla fall bara bli bättre, allt som gått illa kommer nog att hamna i skuggan utav kvällen tacco fiesta!

Bilden tog jag im Berlin.

10 JanuariNu har broddarna äntligen kommit så jag kan våga mig ut i spåret igen, haha.

The Naked And Famous – Jilted Lovers

8 JanuariSnön har äntligen lagt sig i ett tunt lager och kylan kommer krypandes tillsammans med den. Vi kanske får se lite vinter trots allt. Än så länge har det varit väldigt lugnt i skolan, det är inte så många fler som åkt tillbaka hit. Det är skönt att kunna sätta sig ner och ta tag i saker utan att man känner sig osocial för det, men det är även ganska tomt.

5 JanuariNu är jag tillbaka i byn och förhoppningsvis redo att ta i lite.
Här har ni en bild på min krutmormor från i julas.

2 Januari, 2012

Välkommen till det nya året.
Flobots – Handlebars

RSS 2.0