31 MajNu har jag varit på intervju i Gamleby och haft en intervju som jag absolut inte var förberedd för, jag trodde att den skulle se helt annorlunda ut. De verkade veta vad det var de letade efter och kanske inte lägger så väldigt stor tyngd på intervjun men vad vet jag egentligen. Sen har jag lyckats ta mig hem tillslut, hem till Jonsered den här gången. Jag vet inte hur det kommer bli att bara plocka upp allting här igen, det kommer nog att kännas ganska konstigt i början men sen kommer man väll in i en annan vardag än vad man hade i mullsjö igen. Det är härligt att träffa alla "gamla" vänner igen i alla fall, men jag kommer att träffa er andra igen med, det lovar jag.

Bo Kaspers Orkester – Dansa på min grav

27 Maj27 Maj,

Slut.

24 MajEn av två nya portfolio bilder jag fick på gotland.
Den andra finns på flickr: http://www.flickr.com/photos/no52/


JoplinJoplin, staden vi besökte i USA, har blivit i stort sett jämnat med marken av en tornado.
Och allt vi kan göra är att hoppas att alla har klarat sig.


23 Maj


Var ju en sväng på Gotland och blev intervjuad utan att riktigt veta vad det var för någon slags skola. Tydligen så verkar dom rikta sig mot fotografer som inte har någon tidigare utbildning mer än kanske en gymnasie kurs eller två så chansen att jag kommer in där kanske inte är så stor och chansen att jag tar lån från CSN för att gå där ett år istället för att bo hemma i Göteborg och inte ta lån från CSN och inte få skulder och må bra kanske inte är så stor den heller när jag redan har en grundutbildning inom fotografi. Men skolan verkade väldigt fin överlag och jag tycker verkligen att ni ska söka dit om ni funderar på att gå foto någonstans. Precis som Mullsö (man måste ju promota sin skola).

Men just nu så blir det nog till att förbereda mig ordentligt inför intervjun på Gamleby och hoppas att de tycker om mig för jag skulle verkligen vilja gå där just nu.

21 Maj

äntligen

Nu har jag varit på Gotland och solat lite, åkte dit för att gå på intagningsintervju för Hemse folkhögskola men det hela gick så snabbt så det mesta av tiden kunde man spendera åt att prata med alla andra som var där och sitta lite i solen. Det hela var jättetrevligt, att kunna varva ner lite och träffa människor gjorde gott. Hann träffa min mormor på vägen tillbaka till mullsjö till och med, här är en bild på henne.

17 MajNu har vi hängt våran utställning i Mullsjö på Galleri Ö inför fotofestivalen och imorgon så ska jag till Gotland och leka fotolekar. Håll tummarna för att jag kommer dit, gör bra ifrån mig och kommer hem igen.

15 MajVad är det som utskiljer oss i Sverige, vad finns under ytan?
Kan bli ett framtida projekt.

The Tallest Man On Earth – Sometimes The Blues Is Just A Passing Bird

13 Maj

asdasdasd
Mitt största negativ hittills.

12 Maj

a

Intervjuer på olika skolor och svåra val måste göras.
Jag tror att det är dags att börja på en ny murakami bok.

Tower Of Power – Only So Much Oil In The Ground

11 MajOch så var man hemkommen igen med ett lite abstraktare synsätt på vad eller vart mitt hem är än vad jag åkte för tre veckor sen, man vänjer sig snabbt till att bo någon annanstans. Hemresan gick förvånansvärt bra, Oskar fick igenom sin debatterade longboard som handbagage, jag blev inte jetlaggad och här i Mullsjö är det sommar och sol för det mesta. Människor har börjat skaffa jobb eller andra framtidsplaner och det är ju jävligt härligt även om det med kan kännas lite läskigt att snart sluta här. Just nu hoppas jag på att allt går bra i Gotland.
Adele – Rolling In The Deep

5 MajIbland så lyser solen lite med, som igår. Emma, Mia och Malin gick och gaddade sig nu när vi ändå är här, vågat men värt.Allt stänger när walmart kommer till staden.

3 Maj


2 MajIdag tog vi en utflykt med bussen in till downtown dar vi bytte till en annan linje som gick till andra sidan stan. Sen gick vi runt dar och fotograferade i nagra timmar. De bebodda delarna av Joplin verkar se likadana ut vart man an aker, det ligger en massa envaningshus utspridda i fina rutnat av vagar. De flesta hus ar mer eller mindre forfallna och har en eller flera bilar pa uppfarten. Manga hus hade hundar pa bakgarden som inte verkade sa venliga.Vi traffade nagon snubbe utanfor ett hus som undrade vad vi gjorde, dom ar valdigt pratsamma har. Fick höra i stort sett hela hans livshistoria, smaka pa hans frus kakor och se hans motorcykel pa lite under en kvart. Alla jankare vi traffat hittils har varit valdigt snalla, en pa Kum&Go macken fragade vad jag tog kort pa och nar det kom fram att jag kanske tyckte att namnet var lite roligt sa fick jag en tandare med loggan pa, inte helt fel.Det gick runt en del katter med som sag ganska tillrufsade ut. Har ligger en och saver under en buske, Malin ar ganska overtygad om att den rorde pa sig i alla fall.Det fanns en del intressanta brevlador, bilar och hus att fotografera i varje fall. Det kanske inte ar det sakraste omradet att strosa runt i men jag tror inte att det ar sa osakert, det finns ju sa manga poliser har att man knappt kan ga en kvart utan att se en.

Grattis USA

Läste på CNN för inte så länge sen att Osama Bin Laden hade dött i pakistan, Jänkarna fick äntligen tag på honom. Hann se en snutt av Obamas tal till folket live till och med. Även om han antagligen inte varit en stjärnspelare inom Al-Qaeda på länge och den organisationen kanske inte kommer att känna av smällen mer än moraliskt och förhoppningsvis financiellt så känns det bra att veta att han inte kan sprida sin propaganda längre. Det kommer nog att bli en speciell dag här imorgon tror jag.

1 Maj


RSS 2.0